Tarieven 2021-06-05T15:29:07+02:00

1. Figuuranalyse

GRATIS

Bij Inch-off start je met een gratis figuuranalyse. Tijdens het intake gesprek luisteren we en analyseren we uw behoeften en verwachtingen.
U wordt nauwkeuring gemeten op 9 verschillende plaatsen. Er wordt gebruik gemaakt van een professionele weegschaal, Tanita.
Naast het gewicht geeft de Tanita ook het vetpercentage, de spiermassa en het visceraal vet weer.
We bespreken samen uw verwachtingen en doelstellingen. In overleg stellen we een persoonlijk programma op om uw sfeerdoel te bereiken.

VRAAG ANALYSE AAN

2. Advieskuur

10 beurten 145€
20 beurten 265€

Ieder mens is immers verschillend.
Afhankelijk van je wensen, metabolisme, leeftijd, leefgewoontes, eetpatroon en conditie wordt er een persoonlijk programma opgesteld. Je krijgt een uitgebreid voedingsadvies. Uw persoonlijk afslankprogramma installeren we op een tablet. U doet uw oefeningen minstens 2x/week in een infraroodcabine met persoonlijke begeleiding.

3. Onderhoudskuur

minimum 110€

Wanneer je jouw gewenste figuur + gewicht hebt behaald, kan je starten met een onderhoudskuur. Je oefent 1x/week om het gewenste resultaat te behouden.
De minimum kuur is 10 beurten.

Terugbetalingen & kortingen

JONGE MAMA KORTING

Als pas bevallen mama krijg je 40 euro korting op je 20-beurtenkaart als je binnen de eerste zes maanden na de geboorte van je baby start.

  • Neem je geboortekaartje mee
  • Geldig op de eerste 20 adviesbeurten
  • Niet cumuleerbaar met andere acties

ZIEKTEVERZEKERING

Bent u bij de Christelijke mutualiteit of de Voorzorg dan voorzien zij een tussenkomst van €15 per jaar voor sport.

SODEXO

Via Sodexo sport-en cultuur cheques tracht de overheid haar steentje bij te dragen aan uw gezondheid. Wij aanvaarden dan ook met plezier deze cheques als betaalmiddel.